Close

Tikiksen 6 kuukauden

treeniohjelma, niille jotka haluavat

NÄKYVIÄ TULOKSIA!

HUOM. Myyntisivu vaihtunut

"SELKEÄ, KÄYTÄNNÖLLINEN JA TEHOKAS TREENIOHJELMA MIEHILLE & NAISILLE SALILLE"

TREENIOHJELMAT 

+ TREENIVIDEOT

Mukana on selkeät esimerkkivideot

Tikis-tyyliin.

Oletko tähän asti treenannut ilman suunnitelmaa ja omatoiminen treeni tökkii, eikä tuloksia tahdo tulla?


Loistavaa, olet juuri oikeassa paikassa...


Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelma on helpoin tapa aloittaa nousujohteinen ja turvallinen treenaus ammattilaisten ohjeilla.


Saliohjelma auttaa sinua kasvattamaan lihasmassaa ja

hankkimaan urheilullisemman kropan korkeintaan 6kk sisällä…

vain yhden kuukauden salikortin hinnalla!

TIKIKSEN 6 KUUKAUDEN TREENIOHJELMAN AVULLA:

 • Kasvatat rivakkaan tahtiin lihasmassaa… niin että se alkaa viimein myös näkyä!
 • Kehosi rasvaprosentti pienenee ja olosi kevenee
 • Olet tyytyväisempi itseesi ja ulkonäköösi (se usein lisää myös itsevarmuutta)
 • Opit paljon tehokkaita saliliikkeitä ja niiden turvallisen suoritustekniikan
 • Saavutat hyviä tuloksia nousujohteisella ohjelmalla

* Varoitus! Saatat tuntea myös vahvaa energisyyttä ja huomaat jaksavasi arjen askareet helposti sekä alat jopa odottamaan seuraavaa treeniä. ;)

 1. Hankit tolkuttomaan paljon lisäravinteita ja uskot niiden johtavan nopeaan kehitykseen
 2. Harjoittelet vieläkin enemmän, mikä johtaa usein loukkaantumisiin tai muihin ongelmiin - koska kroppa ei ehdi palautua tarpeeksi!
 3. Lopetat treenaamisen kokonaan (se kaikkein huonoin vaihtoehto, tietysti)

Näistä syistä olemme kehittäneet tämän suunnitelmallisen, nousujohteisen ja pitkän ohjelman kuntosalille. Kuuden kuukauden treeniohjelman avulla tiedät aina salille mennessä, että treeniohjelmassa on jotakin järkeä taustalla. 


Tikiksen 6 kuukauden treeniohjelma ei jätä mitään arvailun varaan ja sen avulla saat treeneihisi tolkkua. TIEDÄT AINA MITÄ TEET JA MIKSI. Sitä on miellyttävä seurata ja se on tuottanut tuloksia jo sadoille meidän asiakkaille.


Treeniohjelman avulla motivaatio pysyy korkealla ja treenaaminen on entistä hauskempaa. Saat taas kipinän päälle ja roihuamaan. Kaupan päälle voit ensi kesänä hyvillä mielin ottaa aurinkoa vähän vähemmällä vaatteilla kuin yleensä. ;)


Tämä on hyvin tyypillistä - saamme jatkuvasti viestejä jo pidempään treenanneilta ihmisiltä, jotka eivät ole päässeet omin avuin haluamiinsa tuloksiin. Moni on todella turhautunut siihen, että kehitystä ei vain ole näkynyt, usein todella isoista ponnistelusta huolimatta. 


Monesti heiltä on puuttunut käytännössä kaikki tarvittavat työkalut tulokselliseen treenaamiseen. Saliharjoittelusta on puuttunut se kuuluisa "punainen lanka”.


Tästä seuraa usein KOLME erilaista ikävää lopputulosta:

Oletko aiemmin yrittänyt treenata ominpäin, mutta se on ollut ennemmän tai vähemmän samalla ohjelmalla junnaamista, eikä motivaatio ole pysynyt kovin korkealla?

98 % asiakkaista suosittelisi treeniohjelmaa ystäville. Tässä asiakkaiden palautteita:

"Ohjeet ovat selkeät ja tykkään myös siitä, että valmennuksessa on paljon isoja kuormittavia perusliikkeitä eikä mitään "hifistelyä"/turhaa kikkailua. Hyvä kokonaisuus kaikkiaan!"


"Erittäin hyvä hinta-laatusuhde valmennuksella! Olen ollut tyytyväinen ja tuloksia on tullut. Opetusvideot ja tekstit ovat todella selkeitä, minkä vuoksi liikkeet on helppo tehdä oikealla tekniikalla."


“Olen treenannut monenlaisilla erilaisilla treeniohjelmilla ja teidän ohjelmallanne olen saanut tähän mennessä parasta tulosta aikaiseksi.”


“Kun tammikuussa näin teidän julkaiseman 6kk treeniohjelman, minun oli pakko saada se, ja onneksi ostin. Sain enemmän motivaatiota salilla käymiseen kuin koskaan.”


"Paras sijoitus, jonka olen itselleni ostanut! Kehitystä on tullut enemmän kuin 2 vuoden aikana. Nyt vasta tajuan kuinka tärkeää on olla treenisuunnitelma, jota noudattaa."

Ohjelma sisältää treenisuunnitelman 6 kuukauden ajalle, josta näet kaikki liikkeet 

sekä sarja- ja toistomäärät. Ohjelma päivittyy aina 8 viikon välein.

MITÄ VALMENNUS SISÄLTÄÄ?

Mukana on myös selkeät esimerkkivideot tuttuun TIKIS-tyyliin - videoiden alla täsmälliset ohjeet liikkeiden tekniikasta

Mukana myös bodausta tukevia vinkkejä liittyen venyttelyyn sekä ravintoon

KENELLE TÄMÄ TREENIOHJELMA SOPII?

 • Tämä ohjelma sopii niille, jotka ovat jo käyneet salilla, mutta jotka ovat jostain syystä juuttuneet paikoilleen kehityksessä


 • Jos sinulla on tavoitteena kerätä vartaloon hieman lihasta luiden ympärille ja päästä eroon toistaiseksi hyvin pienestä keskivartalopyöreydestä tai “jenkkakahvoista” :)


 • Jos sinun tavoitteena EI OLE kisalavoille nouseminen ja verenmaku suussa treenaaminen, vaan hyvällä mielellä ja fiiliksellä tekeminen ja sen kautta sen oman unelmavartalon tavoitteleminen 


 • Et etsi lyhyttä dieettiä tai pikaista oikotietä onneen, vaan haluat löytää tasapainoisen, terveyttä edistävän tavan elää ja kehittyä joka päivä


 • 6KK treeniohjelma sopii erittäin hyvin naisille - itse asiassa tällä hetkellä puolet asiakkaista on naisia

Miehille

Naisille

 Tämä kaikki vain yhden kuukauden salikortin hinnalla! 

Q: Kauanko treeniohjelma kestää?

A: Ohjelma kestää 6 kuukautta ja se vaihtuu 8 viikon välein. Treeniohjelma on aluksi 3-jakoinen, mutta muuttuu valmennuksen edetessä 4-jakoiseksi.


Q: Montako treeniä viikossa?

A: Suosittelemme harjoittelemaan 3 kertaa viikossa, mutta voit tehdä myös 4 treeniä viikossa. Tärkeintä on säännöllisyys ja systemaattisuus.


Q: Kuinka kauan treeniohjelma on käytettävissäni päättymisen jälkeen?

A: Valmennus on käytettävissäsi vielä 2kk ajan päättymispäivästä.


Q: Onko teillä tyytyväisyystakuuta?

A: Kyllä on! Tikiksen valmennuksilla on aina 14 päivän tyytyväisyystakuu - mikäli et ole tyytyväinen palautamme rahasi. Haluamme aina kehittää sinulle parhaita mahdollisia valmennuksia.


Q: Milloin saan treeniohjelman?

A: Treeniohjelma ohjeineen ja videoineen on erillisellä alustalla, johon saat tunnukset heti maksettuasi. Voit maksaa treeniohjelman myös 2 osassa.


Q: Sopiiko treeniohjelma myös naisille?

A: 6KK treeniohjelma sopii erittäin hyvin naisille - itse asiassa tällä hetkellä puolet asiakkaista on naisia

USEIN KYSYTYT KYSYMYKSET

HUOM. Myyntisivu vaihtunut!

Tiedämme kuinka helppoa on jättää treenit väliin ja kuinka vaikeata on aloittaa kaiken uudestaan. Saavuta tuloksia systemaattisella treenaamisella!

Kysyttävää? tikis@tikis.fi Jos haluat maksaa valmennuksen SporttiPassilla, ota yhteyttä tikis@tikis.fi