facebook_pixel

Kaikki kuntosaliharjoittelusta

34,90 

Haluatko saada treeneissä itsestäsi enemmän irti? Haluatko oppia lisää ihmisen anatomiasta, kuntosaliharjoittelua tukevasta ruokavaliosta ja elämäntavoista? Tässä kirjassa yhdistyvät nämä kaikki.

Kirja sisältää nimensä mukaisesti kaiken oleellisen tiedon, jonka tarvitset kehittääksesi kehostasi voimakkaamman, lihaksikkaamman, kiinteämmän ja suorituskykyisemmän. Kirja sisältää muhkean lukupaketin ihmiskehon rakenteesta ja toiminnasta, lihaskuntoharjoittelun perusteista sekä erikoistekniikoista, treenaamista ja palautumista tukevasta ravitsemuksesta ja lisäravinteista sekä tuloksekkaan harjoittelun ohjelmoinnista.

Valtava liikepankki sekä liike- ja ohjelmavariaatiot eri tavoitteisiin tähtääville harjoittelijoille ovat kirjan toiminnallista ja helposti käytäntöön vietävää antia. Lisäksi kirja sukeltaa erilaisten harjoitusmenetelmien ja tehokeinojen maailmaan.

Tämä kirja ei ole suunnattu aloittelijoille, vaan niille, jotka haluavat tietää enemmän, harjoitella optimaalisemmin sekä saavuttaa parempia tuloksia lihaskuntoharjoittelulla! Kirja on tarkoitettu liikunnan, terveyden ja hyvinvointialan ammattilaisille, opiskelijoille sekä tavoitteellisille kuntoilijoille syventäväksi treenikirjaksi sekä harjoitusliikepankin laajennuspaketiksi. Kirja on myös mainio hakuteos esimerkiksi fysioterapeutille, liikunnanopettajalle, ryhmäliikunnanohjaajalle sekä personal trainerille.

Varastossa

tuotetunnus (SKU) KAIKKIKUNTOS Osasto:

Kuvaus

Kirja sisältää seuraavat osiot:

 1. Liikuntaelimistön toiminnallinen anatomia
 2. Lihaskuntoharjoittelun ainekset ja menetelmät
 3. Tavoitteenmukainen lihaskuntoharjoittelu
 4. Tuloksekkaan harjoitusohjelman rakentaminen ja jakaminen
 5. Harjoittelun pitkän tähtäimen ohjelmointi
 6. Lihaskuntoharjoittelu eri elämänvaiheissa
 7. Kuntosalilaitteet, välineet ja vastusmekanismit
 8. 150 liikkeen harjoitusliikepankki analysointeineen
 9. Kuntosaliharjoittelua tukeva ravitsemus
 10. Kiinteyttäjän ja lihasmassan kasvattajan ravitsemusoppia
 11. Ravintolisät harjoittelun tukena
 12. Lihaskuntoharjoittelua tukeva lihashuolto

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: