facebook_pixel
Ale!

Kreatiini (lisää lihasten voimatasoja + sarjakestävyyttä)

12,95  10,00 

MIKÄ TUOTE?

FAST CREATINE on laadukasta 100% Creapure® -kreatiinimonohydraattia Saksasta. Kreatiini lisää lihasten voimatasoja sekä sarjakestävyyttä.

MIKSI KÄYTETÄÄN?

Maksimaalisen lihaskasvun saavuttamiseksi. Kreatiini täydentää energiavarastoja lihaksissa treenin aikana, ja tämän ansiosta harjoituskestävyys paranee lyhytaikaisissa lihasvoimaa vaativissa suorituksissa, esimerkiksi voimaharjoittelussa. Kreatiinilla on myös havaittu olevan palautumista nopeuttava vaikutus aerobisissa harjoituksissa.

MITEN KÄYTETÄÄN?

Voimaharjoittelua aloitteleville riittää 3–5 gramman päiväannos. Pidempään harrastaneille voimailijoille sopiva määrä CREATINE-valmistetta on n. 5–10 grammaa päivässä (kahdessa erässä), riippuen lihasmassan määrästä ja harjoittelun intensiteetistä.

Pakkauskoko: 250 g

Varastossa

tuotetunnus (SKU) CREATINE Osasto:

Kuvaus

LISÄTIEDOT
Annostus5 g = tasainen mittalusikka
Ainesosat100% Creapure® -kreatiinimonohydraatti
KäyttöohjeKreatiinin käyttö aloitetaan 5 päivän latausjaksolla, jonka aikana kreatiinia käytetään 20 g päivässä. Ota 5 g aamiaisen yhteydessä, ennen harjoittelua, harjoittelun jälkeen ja päivän viimeisellä aterialla. Latausjakson jälkeen siirrytään 5-6 viikon ylläpitojaksoon, jonka aikana kreatiinia käytetään 3-5 g päivässä. Ylläpitojaksoa seuraa neljän viikon tauko kreatiinin käytöstä. Kreatiinin vaikutus säilyy tauonkin aikana, koska lataus- ja ylläpitojakso ovat täyttäneet kehon kreatiinivarastot.
Mautmaustamaton
Pakkauskoot250 g
Raaka-aineen
alkuperäismaa
Saksa
SäilytysHuoneenlämmössä tai viileämmässä, valolta ja kosteudelta suojattuna. SÄILYTETTÄVÄ LASTEN ULOTTUMATTOMISSA.
RAVINTOLISÄRavintolisä ei korvaa monipuolista ja tasapainoista ruokavaliota eikä terveitä elämäntapoja. Suositeltua vuorokausiannosta ei tule ylittää.

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: