facebook_pixel
Ale!

Lihaskasvu & rasvanpoltto (UUTUUS)

32,90  24,90 

Tee tuloksia ennätysajassa kokeneen personal trainerin kanssa! Tiukkaa asiaa lihaksenkasvatuksesta sekä rasvanpoltosta.

Kirjassa esitellyt menetelmät perustuvat liikuntatieteeseen ja yli 20 000 henkilökohtaisen PT-ohjauksen kautta hiottuihin kokemuksiin. Kirja kertoo sen, mitä tarvitaan tehokkaaseen, turvalliseen ja todella nopeaan kehon muokkaamiseen.

Katso video alla!

Varastossa

tuotetunnus (SKU) LIHASKASVU Osasto:

Kuvaus

Haluatko muokata kehosi uuteen uskoon? Tämä on Suomen kokeneimman personal trainerin teos lihasmassan kasvattamiseen ja rasvanpolttoon.

Polta tehokkaasti rasvaa ja rakenna lihaksia samaan aikaan. Saat tästä opuksesta harjoitteluohjeet ja ruokavalion, jotka tuottavat sinulle tuloksia ennätysajassa!

Kirja kertoo sinulle sen, mitä tarvitset tehokkaaseen, turvalliseen ja todella nopeaan kehon muokkaamiseen. Ja mikä parasta, tarvitset siihen vain 3–5 treeniä viikossa. Kirja myös paljastaa, miksi useimmat valtavirran harjoitus- ja ruokavalio-ohjeet eivät toimi optimaalisesti. Mukana on”hiljaista tietoa”, jota et takuulla löydä muista alan teoksista. Kirja sisältää myös käytännönläheiset liikeohjeet ja keinot lihasten kasvuun ja rasvanpolttoon.

Kirjoittaja Timo Haikarainen on valmentanut viimeisen 15 vuoden aikana henkilökohtaisesti satoja ihmisiä elämänsä kuntoon. Hänelle on muodostunut underground-maine valmentajana, joka saa aloittelijan kehittymään ennätysvauhtia ja ”ikuiselle tasanteelle” jämähtäneen harjoittelijan kehittymislukot aukeamaan käden käänteessä. Asiakkaat matkustavat ympäri Suomea ja jopa ulkomailta Jyväskylään tapaamaan Timoa ja saamaan oppia. Nyt sinulla on mahdollisuus hyödyntää hänen liikuntatieteeseen perustuvia ja 20 000 henkilökohtaisen PT-ohjauksen kautta huippuunsa hiottuja menetelmiä!

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: