--- Ilmoitus ---

--- Ilmoitus ---

Nyt pamahti! Tammikuun huikeassa varastontyhjennyksessä kolme treenikirjaa kampanjahintaan 12,90 €/kpl. Näistä kirjoista löydät varmasti itsellesi sopivimman boostaamaan treenimotivaatiotasi ja saavutat kauaskantoisia tuloksia!

Intohimona Fitness: 12,90 €

 

Tilaa kirja TÄSTÄ.

Onko treenattu, timmi kroppa tai kenties kisalavat haaveenasi tulevaisuudessa? Vai elätkö jo fitness-elämäntyyliä? Kirja on tehty jokaiselle, joka haaveilee fitness-urheilijan urasta tai haluaa saada jo aktiivisesta fitness-harrastuksestaan kaiken irti. Intohimona fitness esittelee myös kirjan kirjoittajan Jaana Kotkansalon valmentamien fitness-urheilijoiden tarinoita. Tarinat pursuavat inspiraatiota ja motivaatiota, mutta kurkistavat myös lavojen taakse ja kuntosalien sisään.

Maxtrainer supersarjatreeni: 12,90 €

 

Tilaa kirja TÄSTÄ.

Tämä kirja sopii erityisesti kiireiselle ihmisille, joka haluaa lihaksikkaan ja hyvännäköisen vartalon sekä hyvän suorituskyvyn, mutta joilla ei ole järin paljon ylimääräistä aikaa turhaan kikkailuun harjoittelussa eikä ruoanlaittossa.

Yhdistämällä lihasta kasvattavan supersarjatreenin ja rasvaa polttavan intervalliharjoituksen samaan treeniin, tarvitset vain 3 puolen tunnin harjoitusta viikossa. Lisäksi kirjan ravinto-ohjeilla syöt helposti ja oikein kotona, työpaikalla, ravintoloissa ja matkoilla, samalla kun kirjan motivaatio- ja palautumisohjeet tekevät elämästäsi mukavampaa sekä tuloksellisempaa.

Treenaa Terve ja Timmi vatsa: 12,90 €

 

Tilaa kirja TÄSTÄ.

Oli tavoitteenasi sitten vatsalihasten treenaus terveys- tai ulkonäkömielessä, tämä kirja kertoo salat oikeanlaiseen treeniin. Kirja opastaa, miten vatsalihaksia harjoitetaan oikein ja mahdollisimman tehokkaasti. Harjoitusliikkeiden lisäksi kirjassa käsitellään kokonaisvaltaisesti vatsan terveyttä ja hyvinvointia sekä vatsaystävällistä ravitsemusta.

Kirjan teemoja:

  • keskivartalon lihasten anatomia ja lihastoimintaroolit
  • vatsan lihaskuntoharjoittelu
  • keskivartaloa muokkaava aerobinen treeni
  • vatsaystävällinen ravitsemus
  • raskausajan ja synnytyksen jäkeinen harjoittelu
  • monipuolinen harjoitusliikepankki

 

P.S. Uutuuskirja Lihaskasvu & Rasvanpoltto on myös tarjouksessa! 

Tsekkaa koko kirjavalikoima tästä: www.tikis.fi/kauppa

--- Ilmoitus ---

--- Ilmoitus ---

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: