--- Ilmoitus ---

--- Ilmoitus ---

Personal trainer ja TIKIS 6KK PRO -valmentaja Tommi ”Jalosaur” Jalomäki esittelee kokonaisvaltaisen yläkroppatreenin, joka sopii lähes jokaiselle treenaajalle.

Treeni koostuu hyvin kokonaisvaltaisista perusliikkeistä, jotka jokaisen olisi hyvä opetella kunnolla ennen kuin liikkeitä lähtee sen enempää varioimaan. Tämän treenin avulla varmistat sen, että rasitat kokonaisvaltaisesti koko yläkroppaa ja saat tehot treenistä irti helppojen liikkeiden ansiosta!

Näiden liikkeiden tekniikka kannattaa painaa videolta mieleen ja toistaa useaan otteeseen salilla.

Katso video tästä:

Liikkeet:

Alkulämmittely soutulaitteella

  1. Ylätalja
  2. Penkkipunnerrus
  3. Pystypunnerrus tangolla
  4. Kulmasoutu tangolla
  5. Ristikkäistalja
  6. Vipunosto sivuille käsipainoilla
  7. Ojentajapunnerrus taljassa
  8. Hauiskääntö taljassa

Kaikki liikkeitä tehdään 10 toistoa ja 3 sarjaa. Palautus sarjojen välissä 1 min. Tee liikkeet 7 ja 8 supersarjana eli molemmat liikkeet putkeen ilman taukoa ja sen jälkeen vasta palautus.


Tämä treeni löytyy myös Tikiksen uudesta 6KK PRO -valmennuksesta, joka alkaa 13.2.2017. Valmennus sisältää kuntosaliohjelman puoleksi vuodeksi sekä monipuolisen ruokavalion. 6KK PRO sopii sinulle, jos haluat tarkan, nousujohteisen treeniohjelman, tavoittelet lihaksikasta kroppaa ja haluat elämäsi kuntoon! Ilmoittaudu mukaan nyt: http://www.tikis.fi/6kkpro

 

 

--- Ilmoitus ---

--- Ilmoitus ---

Pysy ajan tasalla uusista päivityksistä: